Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2013 19:14 - Заробване на човешката раса с технологиите на микрочипа
Автор: facefister Категория: Политика   
Прочетен: 1936 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

„Смарт“- картите съществуват от години. Те са с размер на обикновена кредитна карта с тази особеност, че съдържат микрочип с размера на оризово зърно. Смарт-картата е по-удобна, защото може да вкарате банковата си сметка в чипа и да купувате и да купувате и продавате на воля. Е, разбира се, ако изгубите картата, губите и банковата сметка в нея.

Но едва след атаките от 9-ти септември технологията на микрочипа започна да се развива за да бъде използвана по всякакви начини.

Машината с пръстовите отпечатъци

През май ‘02г., магазини Крогер в Хюстън, Тексас обявиха, че клиентите им ще пазаруват без да плащат в кеш, с чек или кредитна карта, а за разплащане ще се използва нова машина, наречена Защитено „Докосни и плати“. Това е машина за пръстови отпечатъци, официално известна като биометрична електронна система за обработване на парични транзакции. Отпечатъкът се сканира и покупките автоматично се таксуват от сметката на клиента.

Пак през май 2002 американски учени съобщиха, че като имплантират електроди с дебелина на косъм в мозъците на плъхове могат да ги управляват дистанционно – например да се обръщат, катерят, скачат, или да местят камъчета, откритие, което по техни думи можело да помогне в операции по търсене и спасяване на хора.

Новата лична карта

През септември 2002, беше въведена лична карта от нов вид, каквато вече имат всички американски граждани. Най-вдясно на нея е гравирана с лазер снимката на човека с внедрен радиочестотно идентификационно устройство в челото й.

Над 30 страни в света от Италия до Малайзия, включително България, вече са въвели „умните“ лични карти като тази. От чужденците, които сега посещават САЩ вече се очаква да имат такъв вид лична карта за да бъдат допуснати в страната свободно.

Веричипът

През октомври 02г. компанията „Приложни дигитални решения“ стартира кампания да популяризира „Веричипа“, микрочип с размер колкото оризово зрънце, който може да бъде имплантиран в човек. Група доброволци вече са чипирани с устройствата, които автоматично отварят врати пред тях без да се налага да си мърдат пръста, включва осветлението и много други малки чудеса.

Изследователят Кевин Уоруик от университета Рединг в Англия е един от известните сред тези доброволци и отявлен защитник на почти безграничните варианти за употреба на тези чипове. Семейство Якобс от Бока Ратон, Флорида също станаха известни в целите щати с това че са чипирани.

Радиочестотните етикети

Съществува също така нова технология за проследяване която ще се използва за маркиране на всяка стока по целия свят. Оригиналното име на технологията е RFID – радиочестотни идентификационни чипове. Първоначално те са били с размер на половин зрънце пясък.

Н 14 февруари 2007 Хитачи въведоха най-малките такива чипове, с размери само 0.05 x 0.05 мм. Дотогавашният рекордьор, му-чипът на Хитачи, е 0.4 x 0.4мм. Погледнете снимката горе – малкото черно петънце на върха на пръста на човека – толкова е размерът на му-чипа.

А сега, сравнете го с новите. Етикетите тип „пудра“ са 60 пъти по-малки. Новите  RFID чипове имат 128-битова ROM за съхранение на уникалния си 38-цифрен номер също както предходното поколение.

Те са чувствителни към радиосигнали и им отговарят като предават своя уникален код. Представете си, излизате от магазин с покупки с такъв етикет, радиочестотните сензори на изхода регистрират артикулите и автоматично таксуват сметката ви без да ви се налага да плащате в брой и въобще да спирате на касата. Компютрите на изхода разбира се също отчитат вашия GPS-активен чип за вашата самоличност и съпоставят електронния компютърен код за да осребрят покупките от вашата сметка.

Тези устройства могат също така да бъдат използвани за идентифициране и проследяване на хора. Например, представете си че сте участвали в някакъв протест или друго организирано мероприятие. Ако полицията разпръсне тези микроскопични етикети наоколо, всеки участник може да бъде проследен и по-късно идентифициран с мощни скенери за етикети. Тази радиочестотна пудра е толкова фина че може да бъде внедрена във всеки продукт и обект, включително хартия например.

Още чипиране на хора

На 9 януари 2007 от статия на Луциен Де‘Жарден в сп. „Канадецът“ стана известно че лекарите в САЩ и Европа тайно започват да имплантират микрочипове в новородени. Беше разкрито например от д-р Килде, че тогавашният премиер на Швеция Олаф Палме още през далечната 1973г. е разрешил експериментално чипиране на затворници, а бившият главен директор на Шведското Бюро за защита на личните данни Ян Фриис разкри че питомци на старчески домове са били имплантирани в средата на ‘80-те.

Една лоша страна на това да имаш имплантиран микрочип е това, че можеш да бъдеш проследен навсякъде по света. Според д-р Килде днешните микрочипове използват нискочестотни радиовълни които ги засичат. С помощта на сателити, имплантиран човек може да бъде проследен навсякъде по света. Д-р Килде смята че мозъчните функции на имплантирания също могат да бъдат наблюдавани от суперкомпютри и дори изменяни чрез променяне честотите на вълните.

Глобалният план

Преди няколко месеца, холивудският режисьор и автор на документални филми Арън Русо сподели в радиоинтервю че е бил потърсен от Ник Рокфелер и поканен в Съвета по Международни отношения. Русо отказал, но попитал Рокфелер: „Каква е целта на всичко това? Вие имате всичките пари на света които ви трябват, имате всичкото влияние и власт които ви трябват, какъв е смисълът, каква е крайната цел?“. Рокфелер отговорил: „Крайната цел е всички да бъдат имплантирани с чип, да контролирам цялото общество, банкерите и елита да контролираме света, както е редно.“

Някои може да твърдят че няма как цялото население да приеме да бъде чипирано, че това изглежда твърде много като научна фантастика. Все по-ясно обаче става, че именно това е есенцията, заложена в програмата на глобалистите.

 

Възможни подходи

И така, какъв подход могат използват за да ни накарат да приемем микрочипа? Квин Хагърти написа за сп. „Звездата на Торонто“ статия със заглавие „Едно поколение е достатъчно“, в която дава сценарий за възможния развой на събитията. Чипове ще бъдат имплантирани първо на стигматизирани групи като педофили, терористи, наркопласьори – хора, считани от обществото за най-лошите от лошите, „боклука на обществото“. После хора обвинени в престъпление ще бъдат маркирани за да се предотврати укриването и бягството им от правосъдието. Затворниците доброволно ще се подлагат на чипиране, тъй като само тези с внедрен чип ще имат право на помилване, домашен отпуск или осъждане на пробация вместо затвор.

Но всичко това ще обхване малка част от цялото общество. Затова трябва да бъдат набелязани други групи, като например социално слабите. Те ще трябва да бъдат наблюдавани за да се намалят измамите и да се повиши ефективността при разпределяне на помощите.

След това работодателите ще започнат да изискват имплантиран чип като условие към кандидатите за работа. Американската армия ще поведе парада, изисквайки чипиране на всички военнослужещи като средство за подобряване на командването и контрола на бойни операции, както и за идентифициране на загиналите. „Добрите практики“ ще бъдат възприени във всички армии-членки на НАТО.

След това следва общия сектор на сигурността. Полицаи, охранители , надзиратели ще трябва да имат чип. Онези от тайните служби ще бъдат в същото положение още преди това. Медиите вероятно ще скалъпват истории за отвлечени, изнасилвани и убити деца за да искат всички родители децата им да бъдат чипирани. Болниците ще започнат да изискват пациентът да бъде чипиран за да бъде приет и обслужен.

Разбира се, ще има и специални оферти чипираните – например намаления и отстъпки при плащане чрез микрочип.

Новите домакински технологии ще изискват човека да има чип за да може да ги управлява. Ще става все по-трудно да се намери компютър или каквато и да е техника която да може да работи по нормалния старомоден начин – чрез ръчно управление. Да имаш чип ще бъде общо-взето задължително за да можеш да участваш в основните динамики на модерния живот, като например пазаруването и шофирането.

Тези които продължават да отказват да бъдат чипирани ще бъдат обвинявани че крият нещо. Ще се сблъскват ежедневно с най-различни трудности, неудобства и усложнения, повечето нарочно създавани за тях.

И тогава, като крайна мярка, тези които въпреки всичко все още отказват да бъдат чипирани ще бъдат обявени за врагове и ще бъдат интернирани в лагери, където ще бъдат измъчвани, осакатявани и убивани ако не се подчинят на Антихриста който иска всички жители на Земята да имат чип.

Източник: http://nwoobserver.wordpress.com/2009/10/26/enslaving-the-human-race-with-microchip-technology/
/независим американски портал за политически обзор и критика/





Гласувай:
2



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: facefister
Категория: Други
Прочетен: 18789
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930